За мен

Аз съм: Калина. Приятно ми е! Аз съм 35 годишен готвач-любител, “дипломиран” (разбирай минала почти фиктивен професионален курс) сладкар, начинаещ фотограф и блогър-аматьор.

Обичам: да готвя, да пътувам, да чета, да играя компютърни игри. Преди известно време, с появата на бял свят на едно прекрасно, жизнено и малко палаво момиче, всичко това отиде на заден план. Все още готвя (напредвам основно в детската кухня), планирам пътешествия като поотрасне, и следя с едно око какви игри излизат на пазара.

Не обичам: да разтребвам след себе си в кухнята, но го правя, защото иначе човек ще реши, че у нас готви тасманийският дявол.

Започнах блога си защото: исках да си събера всички рецепти в една винаги достъпна електронна кутия, да ги споделя с хора, които са отдадени на същата страст, или просто търсят рецепта за оригинална вечеря, да разкажа за своето преживяване, наречено готвене – за своите успехи и поучителни неуспехи в кухнята.

В кухнята не мога без: кафе-машината.

Любимата ми подправка е: канела в сладкиша, черен пипер във всичко останало.

Най-обичам да похапвам: сладкиши.

Ще ми се: да съм по-добра в декорирането на торти и да се науча да правя хубави снимки.

Няма да  публикувам: чужди снимки към рецептите в блога. Ще се опитам се да цитирам и авторите на рецептите, макар не винаги да помня, кое от къде съм видяла.

Можете да се свържете с мен на: kaliiscooking[at]gmail.com

Признание и авторски права: Много бих се радвала, ако пробвате някоя рецепта и тя се окаже сполучлива, да я споделите в своя блог или на своите приятели, при условие че споделянето е с некомерсиална цел и посочите линк към рецептата (Криейтив Комънс признание 2.5). Ако не сте сигурни или ако искате да използвате материалите от Приказки с канела по друг начин, моля предварително да се свържете с мен на посочения имейл адрес.

 

Криейтив Комънс договор

Приказки с канела използва Creative Commons Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 2.5 България License.

%d bloggers like this: